fbpx

Beemup

CASES

SPEAKERS & MODERATORS

CORPORATES

PERFORMERS

TEDx in VR

TED Countdown Event

Op 10 oktober schreef TEDxNijmegen geschiedenis door het platform te leveren voor de eerste TEDx Talks in Virtual Reality met de volgende 8 sprekers: Yuri van Geest, Mark van Rijmenam, Igor Beuker, Chiara Moenter, Anouk Brinker, Nick van Breda, Freek Teunen en René Donders.

Virtual talks with Beemup

GSK

Future Ways of Working

Op 17 september organiseerde GSK Pharmaceuticals Belgium in samenwerking met Beemup een virtuele cycle meeting. Om het event zo geïnspireerd mogelijk te maken werd apendeskundige Patrick van Veen uitgenodigd om in een beemup teams constructief en creatief hun manier van werken te doen herdenken en uit te werken.

Rathenau Instituut

Live event

De fysieke en digitale wereld raken meer dan ooit met elkaar verknoopt. Dat roept urgente maatschappelijke en politieke vragen op waar de onderzoekers van Rathenau Instituut op ingaan tijdens het Rathenau Instituut Live evenement. Speciaal voor dit evenement hebben de onderzoekers zich onder laten dompelen in VR met de nieuwste technologie van Beemup.

Gratis whitepaper

De whitepaper geeft inzicht in waar Beemup voor staat, welke voordelen en mogelijkheden het biedt en hoe Beemup te werk gaat.

Hoe werkt Beemup?

Download hieronder de whitepaper en zie precies hoe Beemup te werk gaat.