Beemup

Over Ons

Over Beemup

Online communicatietools zoals Zoom en Teams hebben dankzij de COVID pandemie een enorme vlucht genomen. We zitten nu samen bij ‘elkaar’ achter de webcam, terwijl we turen naar kleine vierkante vensters. Het resultaat? Zoombies en Teamsleepers die snakken naar mentale prikkeling.

Voor vergaderingen is dit probleem nog enigszins te overzien. Echter wanneer je vanuit huis een professioneel verhaal met productiewaarde wilt overbrengen aan grotere groepen mensen die je nooit eerder hebt ontmoet, dan zijn webinars en slides niet de oplossing. 

Beemup is een virtual storytelling agency voor corporate klanten en topsprekers die online 3D virtuele performances willen overbrengen. Influencers en bedrijfsleiders stappen middels Virtual Reality in een 3D wereld en vertellen daar hun verhaal met oneindige storytelling en regie mogelijkheden in de huid van een gepersonaliseerde avatar. 

Hoe zien die mogelijkheden eruit? Denk aan een oproep voor gedragswijziging in de klimaatverandering. De spreker kan het publiek meenemen langs droge vlaktes in de woestijn, overstroomde gemeenschappen in Azië en als afsluiting een conclusie geven terwijl hij/zij loopt over de Nederlandse dijken. De spreker kan net als in een powerpoint presentatie met een handgebaar de regie van het verhaal bepalen.

Om een zo professioneel ogende ervaring te realiseren biedt Beemup opdrachtgevers de mogelijkheid om een digitale twin te creëren van de spreker als onderdeel van de dienstverlening. Om tot dit ontwerp te komen nodigen we de sprekers graag uit in onze studio waar we de scan uitvoeren en zij kennis maken met VR. Na de scan doen we een korte intake om de voorkeuren rondom kleding af te stemmen van de avatar.

Het Team

Alex van der Baan

Managing Director

Daniël van der Waals

Chief Marketing Officer/Founder

Jorrit Velzeboer

Chief Technical Officer

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en wij nemen a.s.a.p. contact met je op over de mogelijkheden van Beemup.