fbpx

Beemup

Over Ons

Onze samenleving digitaliseert, mede dankzij Corona, in een enorm rap tempo. In deze digitale wereld hunkert men steeds meer naar een passende vorm van storytelling: virtuele verhalen die het inlevingsvermogen prikkelen en mensen inspireren.

Beemup is een full-service B2B immersive storytelling agency. Met Next-Gen 3D technologie creëren wij levensechte digital humans en virtuele werelden. Met ons diverse team van marketeers, concept designers tot 3D artists zetten we deze in voor magische merk-visualisaties en campagnes en live & virtual events.

Virtual talks with Beemup

Stap in jouw verhaal

Levensechte digital humans en virtuele werelden creëren eindeloze nieuwe mogelijkheden voor het vertellen van jouw verhaal.

Wij kunnen een digitale merkambassadeur of mascotte ontwikkelen die naadloos aansluit bij jouw publiek en bedrijf. Of een digitale 1-op-1 kopie maken van een spreker, CEO of artiest. Deze kan in elke denkbare omgeving presenteren en kan elk object in jouw verhaal naar voren laten komen.

Hoe zien die mogelijkheden eruit? Denk aan een oproep voor gedragswijziging in de klimaatverandering. De spreker kan het publiek meenemen langs droge vlaktes in de woestijn, overstroomde gemeenschappen in Azië en als afsluiting een conclusie geven terwijl hij/zij loopt over de Nederlandse dijken. De spreker kan net als in een powerpoint presentatie met een handgebaar de regie van het verhaal bepalen.

Het Team

Alex van der Baan

Managing Director

Daniël van der Waals

Chief Marketing Officer/Founder

Jorrit Velzeboer

Chief Technical Officer

Alex van der Baan heeft meer dan 15 jaar ervaring in sales, business development, projectmanagement en ondernemerschap. Na 10 jaar gewerkt te hebben voor een IT-consultancy op de Amsterdamse Zuidas en 4 jaar als ondernemer is Alex medio 2020 toegetreden tot de directie van Beemup. Alex heeft plezier om technische uitdagingen beet te pakken. Oplossingen te bedenken en deze met een team tot uitvoering te brengen.

Daniël van der Waals, MA Nieuwe Media & Digitale Cultuur, heeft meerdere jaren online marketing ervaring bij twee toonaangevende online marketing agencies. In de afgelopen twee jaar groot netwerk binnen de markt opgebouwd en relevante personen en partijen in een vroeg stadium weten te binden aan het Beemup concept.

Jorrit Velzeboer, MSc Business Informatics, heeft 10 jaar werkervaring in project management, web development, e-commerce analytics, en ondernemerschap. Jorrit heeft gewerkt als projectmanager bij verschillende digitale agencies en is daar verantwoordelijk geweest voor budgetten van 500k+ en teams tussen de 5-12 man. Daarnaast heeft Jorrit zijn vorige bedrijf doorgegroeid naar een waardering van 3 mln.

Nathan Korfker

Customer Success Manager

Satish Binda

Back-end Developer

Download de gratis whitepaper

De whitepaper geeft inzicht in waar Beemup voor staat, welke voordelen en mogelijkheden het biedt en hoe Beemup te werk gaat.

Partners

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en wij nemen a.s.a.p. contact met je op over de mogelijkheden van Beemup.

Hoe werkt Beemup?

Download hieronder de whitepaper en zie precies hoe Beemup te werk gaat.