fbpx

Beemup

Over Ons

Over Beemup

Online communicatietools zoals Zoom en Teams hebben dankzij de COVID pandemie een enorme vlucht genomen. We zitten nu samen bij ‘elkaar’ achter de webcam, terwijl we turen naar kleine vierkante vensters. Het resultaat? Zoombies en Teamsleepers die snakken naar mentale prikkeling.

Voor vergaderingen is dit probleem nog enigszins te overzien. Echter wanneer je vanuit huis een professioneel verhaal met productiewaarde wilt overbrengen aan grotere groepen mensen die je nooit eerder hebt ontmoet, dan zijn webinars en slides niet de oplossing. 

Beemup is een virtual storytelling agency voor corporate klanten en topsprekers die online 3D virtuele performances willen overbrengen. Influencers en bedrijfsleiders stappen middels Virtual Reality in een 3D wereld en vertellen daar hun verhaal met oneindige storytelling en regie mogelijkheden in de huid van een gepersonaliseerde avatar.

 

Stap in jouw verhaal

Hoe zien die mogelijkheden eruit? Denk aan een oproep voor gedragswijziging in de klimaatverandering. De spreker kan het publiek meenemen langs droge vlaktes in de woestijn, overstroomde gemeenschappen in Azië en als afsluiting een conclusie geven terwijl hij/zij loopt over de Nederlandse dijken. De spreker kan net als in een powerpoint presentatie met een handgebaar de regie van het verhaal bepalen.

Om een zo professioneel ogende ervaring te realiseren biedt Beemup opdrachtgevers de mogelijkheid om een digitale twin te creëren van de spreker als onderdeel van de dienstverlening. Om tot dit ontwerp te komen nodigen we de sprekers graag uit in onze studio waar we de scan uitvoeren en zij kennis maken met VR. Na de scan doen we een korte intake om de voorkeuren rondom kleding af te stemmen van de avatar.

Virtual talks with Beemup

Het Team

Alex van der Baan

Managing Director

Daniël van der Waals

Chief Marketing Officer/Founder

Jorrit Velzeboer

Chief Technical Officer

Alex van der Baan heeft meer dan 15 jaar ervaring in sales, business development, projectmanagement en ondernemerschap. Na 10 jaar gewerkt te hebben voor een IT-consultancy op de Amsterdamse Zuidas en 4 jaar als ondernemer is Alex medio 2020 toegetreden tot de directie van Beemup. Alex heeft plezier om technische uitdagingen beet te pakken. Oplossingen te bedenken en deze met een team tot uitvoering te brengen.

Daniël van der Waals, MA Nieuwe Media & Digitale Cultuur, heeft meerdere jaren online marketing ervaring bij twee toonaangevende online marketing agencies. In de afgelopen twee jaar groot netwerk binnen de markt opgebouwd en relevante personen en partijen in een vroeg stadium weten te binden aan het Beemup concept.

Jorrit Velzeboer, MSc Business Informatics, heeft 10 jaar werkervaring in project management, web development, e-commerce analytics, en ondernemerschap. Jorrit heeft gewerkt als projectmanager bij verschillende digitale agencies en is daar verantwoordelijk geweest voor budgetten van 500k+ en teams tussen de 5-12 man. Daarnaast heeft Jorrit zijn vorige bedrijf doorgegroeid naar een waardering van 3 mln.

Nathan Korfker

Customer Success Manager

Satish Binda

Back-end Developer

Download de gratis whitepaper

De whitepaper geeft inzicht in waar Beemup voor staat, welke voordelen en mogelijkheden het biedt en hoe Beemup te werk gaat.

Partners

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en wij nemen a.s.a.p. contact met je op over de mogelijkheden van Beemup.

Hoe werkt Beemup?

Download hieronder de whitepaper en zie precies hoe Beemup te werk gaat.