fbpx

Beemup

Veelgestelde vragen

Beemup FAQ

✓ Full-Service Agency ✓ Merk-Visualisatie & Campagnes ✓ LIVE & Virtual

Beemup is een full-service B2B immersive storytelling agency. 

Met Next-Gen 3D technologie creëren wij levensechte digital humans en virtuele werelden. Met ons diverse team van marketeers, concept designers tot 3D artists zetten we deze in voor magische merk-visualisaties en campagnes en live & virtual events.

Levensechte digital humans en virtuele werelden creëren eindeloze nieuwe mogelijkheden voor merkvisualisaties, merkcampagnes en live & virtual events.

Wij kunnen een digitale merkambassadeur of mascotte ontwikkelen die naadloos aansluit bij jouw publiek en bedrijf. Of een digitale 1-op-1 kopie maken van een spreker, CEO of artiest. Deze kan in elke denkbare omgeving presenteren en kan elk object in jouw verhaal naar voren laten komen.

Denk aan een oproep voor gedragswijziging in de klimaatverandering. De spreker kan het publiek meenemen langs droge vlaktes in de woestijn, overstroomde gemeenschappen in Azië en als afsluiting een conclusie geven terwijl hij/zij loopt over de Nederlandse dijken. De spreker kan net als in een powerpoint presentatie met een handgebaar de regie van het verhaal bepalen. 

Daarnaast worden je 3D assets altijd veilig opgeslagen voor hergebruik. Hierdoor kan je deze op elk gewenst moment altijd inzetten voor nieuwe merkcampagne materiaal of virtual events. Dit scheelt tijd en geld.

Beemup is voor innovatieve bedrijven die een groots verhaal hebben te vertellen en hun visie op de toekomst op een magische manier willen delen met hun doelgroep.

Met gebruik van een green screen studio oogt de spreker nog realistischer, maar is de spreker beperkt in interactie met de omgeving. Je hebt veel technologie nodig om implementatie van een green screen optimaal te laten werken. De expertise die hierbij komt kijken zorgt over het algemeen voor een langdurig en prijzig proces, met veel projectmanagement.

Traditionele studio producties vragen over het algemeen hoge investeringen en lange doorlooptijden. Door Beemup te gebruiken kunnen bedrijven en particulieren zelf regie nemen over hun eigen verhaal in 3D en dat tegen veel lagere kosten.

Beemup zit dicht op de huid van onze klanten… letterlijk. Wij geloven dat alle data die klanten ons geven in 3D werelden niet voor ons zijn om te nemen. Alle 3D assets (digital humans, branded omgevingen en objecten) worden altijd veilig opgeslagen voor hergebruik en gekoppeld aan jouw bedrijfsaccount waar jij als klant alleen bij kunt.

Wil je meer informatie? Download ons whitepaper!

De whitepaper geeft inzicht in waar Beemup voor staat, welke voordelen en mogelijkheden het biedt en hoe Beemup te werk gaat.

Hoe werkt Beemup?

Download hieronder de whitepaper en zie precies hoe Beemup te werk gaat.