Jan-Henk Bouman

Public speaker

Een nieuwe zonnige kijk op de toekomst daar help ik bij zodat we ‘t verschil kunnen maken

Ik ben een soort ’Stuurman aan wal’ die de boel wat opschud om vaste patronen te verstoren zodat er iets nieuws tot stand kan komen. Ik daag uit, spiegel gevraagd en ongevraagd maar vooral daag ik uit om het morgen anders te doen dan vandaag. Niet omdat vandaag niet goed is maar omdat er altijd beweging om je heen is. Stilstaan is dan geen optie. Dit doe ik op podia, camper en in mijn stad en wijk.

De beste stuurlui staan aan wal:
Deze term wordt bij een EK of WK vaak van stal gehaald. Ik doe precies wat die 17 miljoen bondcoaches ook doen.. Ik luister, kijk mee, bemoei me er tegen aan, roep wat over onderwerpen, gooi wat perspectieven op tafel. Hier kijken we samen naar, ik vanaf de wal en jij met het stuur in handen met nieuwe perspectieven.

Wat zegt men vaak over mij:
Inspirerend, betrokken, creatief in oplossingen en bovenal vol levenslust om anderen anders naar hun eigen toekomst te laten kijken. In dit soort beschrijvingen herken ik mij wel. Als een vast patroon verstoord wordt en het inzicht wordt ook echt geclaimd dan komt er een positieve levenskracht vrij die alles kan veranderen en transformeren. En dat hebben in de wereld nodig op elk gebied. Ik richt me op deze gebieden:

  • je business (met Fountainheads)
  • je persoonlijke ontwikkeling (www.stuurlui-aan-wal.nl binnenkort actief)
  • de maatschappij (burgerinitiatief de Florijn, bewustzijnsplatform Open!, wijkwebsite Liendert/Rustenburg).