Nancy Rademaker

Public speaker

Nancy is een zeer gewaardeerd internationaal spreker en heeft al veel roundtables, boardroomsessies en corporate evenementen verlevendigd met krachtige presentaties rondom digitale transformatie, extreme customer centricity, disruptie & innovatie, Kunstmatige Intelligentie, employee centricity en leiderschap. Ze heeft meer dan 20 jaar IT-ervaring en deelt graag haar passie voor technologie, vooral daar waar het menselijk gedrag beïnvloedt en mensen helpt om kennis te delen, creatief te zijn en te willen innoveren. 

Als partner van nexxworks reist Nancy regelmatig met business leaders naar innovatiehubs zoals Silicon Valley, Shanghai, Shenzhen, Berlijn,… en gebruikt de inspiratie van die reizen als voortdurende en waardevolle input voor haar keynotes, waarmee ze de inhoud en de voorbeelden continu afstemt op de meest recente technologieën, ontwikkelingen en disruptieve nieuwe businessmodellen.

Fee: standaard binnen NL of virtueel € 5.500 (excl BTW). Dit is een eventfee, dus niet noodzakelijk een uurtarief. Voor dagvoorzitterschap hanteer ik een fee van € 4.000 (excl BTW)

Tags: customer centricity, employee centricity, innovatie, Artificiële Intelligentie, disruptie, innovatie, leiderschap, digitale transformatie.